Ericsson

Sinds 1988 actief, heeft het Zweedse bedrijf Ericsson een bijzondere expertise en ervaring ontwikkeld in de kabelindustrie. Hun breed gamma aan producten reikt van kabels voor lage spanning tot hoogspanning.

Wat betreft kabels voor gemiddelde spanning, heeft Ericsson twee kabeltypes ontworpen, die tegelijk aan meerdere behoeftes voldoen:

  • AXAL-TT Pro (6/10 kV – 12/20 kV – 18/30 kV)
  • Universal Cable (6/10 kV – 12/20 kV – 18/30 kV)

Axal-TT Pro, een tripolaire kabel uit aluminium voor installaties in de grond of in het water, zonder dat bijkomende bescherming nodig is. De kabel is waterdicht (longitudinaal en radiaal) en profiteert van een ultra resistente beschermingsmantel uit  polyethyleen (PE). Deze kabel is uiterst geschikt voor gebruik in windmolenparken, maar vindt ook veel toepassingsgebieden in de industrie.

Snelle en rendabele installatie – eenvoudig te bewerken en te vervormen –  ultra resistente beschermingsmantel… en gemakkelijk te ontknopen.

Universal Cable, een kabel, ontworpen om een antwoord te bieden op alle uitdagingen. Deze kabel is geschikt voor installaties in de lucht, in het water of direct in de grond, zonder dat bijkomende bescherming nodig is. De kabel is beschikbaar met drie leiders uit koper of aluminium. Alle benodigdheden voor een eenvoudige en snelle installatie zijn beschikbaar.

Een werkelijk universele kabel, die een antwoord biedt voor verschillende behoeftes en uitdagingen.