Over ons

Eltec is sinds zijn oprichting in het jaar 1984 gespecialiseerd in de verkoop van kabels en leidingen. De precieze kennis over deze producten op de nationale en de internationale markt maakt ons tot een betrouwbare en onafhankelijke partner voor groothandel, industrie en installatieconstructies.

Goed gekwalificeerde en competente medewerkers met veel ervaring op gebied van kabels, geven u vakkundig advies op maat en vinden samen met u de optimale oplossing voor al uw vragen.

Of het projecten in België of in het buitenland betreft, bij ons vind u de juiste kabeltype. Ons magazijnbestand omvat op een oppervlakte van meer dan 12.000 m² veel gangbare kabeltypes die voldoen aan nationale en internationale normen en reglementaire bepalingen (VDE, BS, UL,…).

In België en in de grensregio leveren wij de bij ons opgeslagen producten binnen 24 uur op de plaats van bestemming. Vaak zelfs sneller!

Natuurlijk leveren wij ook wereldwijd.

Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Onze afroeporders worden steeds binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Wij organiseren de just-in-time levering op uw bouwterrein. Indien nodig ook samen met een kraanvoertuig.

Was uw zoektocht zonder succes? Contacteer ons!
Dankzij ons contact met veel gekwalificeerde leveranciers kunnen wij ook zeer specifieke kabels en leidingen leveren.